Kedves Jegyes Pár!

Cégünk több egymástól eltérő méretű és stílusú étteremmel és rendezvényteremmel rendelkezik, amik az évek alatt már számos esküvő alkalmával bizonyítottak és több száz vendégnek nyújtottak maradandó emlékeket.

Hiszünk benne, hogy megfelelési kényszer és pazarlás nélkül, környezetbarát és pénztárcakímélő módon is lehet felejthetetlen pillanatokat átélni, jókat enni-inni, kiválóan szórakozni.

Teljeskörű catering szolgáltatással állunk rendelkezésetekre, látványos rendezvénydesign megoldásokkal és elegáns kiszolgálással. Kreatív séfünk segítségével gyakorlatilag bármilyen kérésnek eleget tudunk tenni, varázslatos hangulatú vacsorát fogunk nektek biztosítani.

A szervezés során sose veszítsétek szem elől az álmaitokat! Ha elakadtatok vagy bizonytalanok vagytok, vegyétek igénybe hozzáértő segítségünket.

Fesztivál és rendezvényszervezői tapasztalataink alapján összehozunk titeket azokkal, akik a legjobb bulit és hangulatot csinálják a városban.

eskuvoszervezes

Ha nem tudjátok, hogyan kezdjetek hozzá, a szervezéssel járó feladatokat megterhelőnek érzitek, szívesen vennétek hozzáértő segítséget, mi a rendelkezésetekre állunk, így stresszmentesen tudtok egymásra és a vendégekre koncentrálni.

Számotokra is megnyugtató érzés lehet, hogy az esküvői helyszínhez szakértő segítséget kaphattok, akikre bármikor számíthattok. Csapatunk hónapokon át mellettetek áll, az előkészületeknél mindenben maximálisan számíthattok ránk, több állomáson át.

Az évek során kiépített kapcsolatrendszerünkkel nagyon sok megbízható partnerre tettünk szert, minőségi szolgáltatókkal dolgozunk együtt.

Egy olyan csapat dolgozik az álom napotokon, akiknek sokéves tapasztalata van, megbízhatóak és elhivatottak.

Mindent megteszünk, hogy a nagy napon kényelmesen, otthonosan érezzétek magatokat.