Bemutatkozás

A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. több mint 20 éve jelen van Debrecenben. Fő profilunk a rendezvényszervezés és a vendéglátás. A koncertek, előadások, szórakoztató esték mellett olyan rendezvények tartoznak a céghez, mint a régió legjelentősebb gasztronómiai eseménye, a Zamat Fesztivál, az ország legnagyobb autó- és járműipari seregszemléje, a Debrecen Drive, valamint az egyik legnépszerűbb hazai könnyűzenei és kulturális fesztivál, a Campus Fesztivál.

bemutatkozo

Otthon a gasztronómiában

A közönség szórakoztatása mellett napi szinten gondoskodunk közel 6000 fő étkeztetéséről is. 12 éttermet üzemeltetünk a városban, biztosítjuk az általános iskolai és egyetemi ebéd szolgáltatástól a legkülönfélébb rendezvények teljes körű gasztronómiai kiszolgálását is 5000 főig.

Biztos alapok - kockázat nélkül

A helyszínek adottságainak, technikai felszereltségének és csapatunk rutinjának köszönhetően már több száz alkalommal bizonyítottunk az esküvői piacon, a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelve.

Egy esküvő szervezésénél számtalan fontos döntést kell meghozni. A párok és családjaik már az első lépéstől számíthatnak munkatársaink segítségére, szakmai tapasztalataira.

Legyen szó százezer vendég vagy egy násznép elégedettségéről, mi mindig a maximumra törekszünk.